Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

Στοιχεία Επιχείρησης

  • Επωνυμία: Χαρά Μπενετάτου
  • ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ραδινού 10, Πάτρα
  • ΤΚ: 26221

Εισαγωγή

Πριν καταθέσετε την παραγγελία σας διαβάστε παρακαλώ προσεκτικά τους όρους συναλλαγών που ακολουθούν, οι οποίοι διέπουν τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα!

Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουμε εδώ είναι απόρρητες και δεν θα πωληθούν, χρησιμοποιηθούν, ενοικιαστούν, αποκαλυφθούν ή δανειστούν! Όποια πληροφορία εισάγετε εδώ, θα αντιμετωπιστεί με μεγάλη εχεμύθεια και δε θα χρησιμοποιηθεί με τρόπους τους οποίους δεν έχετε εγκρίνει. Για οποιαδήποτε απορία, μην διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε ή να μας στείλετε email.

Γενικοί όροι

Το harabenetatou.com είναι ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου . Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας μας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του harabenetatou.com προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του. Σκοπό έχουν την ενημέρωσή σας για τα δικαιώματα σας,τις υποχρεώσεις σας, και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά της.

Το πωλούμενο είδος

Ολα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε από την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας “κλικ” στο εκάστοτε προϊόν μπορείτε να δείτε τη φωτογραφία του και την περιγραφή του.

Διαθεσιμότητα

Η παραλαβή μίας παραγγελίας δεν εξασφαλίζει τη δυνατότητα της Hara Benetatou να σας προμηθεύσει με το επιλεγμένο προϊόν. 

Ο χρόνος που χρειαζόμαστε για να κατασκευάσουμε ένα προϊόν και να σας το αποστείλουμε είναι 6 εργάσιμες ημέρες. Δηλαδή σε έξι εργάσιμες ημέρες απο την παραλαβή της παραγγελίας θα το παραλάβει η courier και θα σας το αποστείλει σύμφωνα με τους δικούς της όρους.

Το site μας ενημερώνεται διαρκώς ώστε να διασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας και προσπαθούμε να έχουμε άμεση διαθεσιμότητα στο μεγαλύτερο μέρος αυτών. Στη δυσάρεστη κατάσταση που αδυνατούμε να σας προμηθεύσουμε σύντομα το επιλεγμένο προϊόν, θα σας ενημερώσουμε άμεσα για το χρόνο που χρειαζόμαστε. Εάν ο προτεινόμενος χρόνος παράδοσης δεν είναι αποδεκτός, θα σας επιστραφεί εξ’ολοκλήρου το ποσό της χρέωσης.

Η εταρεία Hara Benetatou δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση καθυστέρησης της εταιρείας courier.

Διαφορα

  1. Ανωτέρα βία. Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  2. Ευθύνη της εταιρείας μας. Σε περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας.
  3. Δόλια χρήση πιστωτικής κάρτας πελάτου. Η εταιρεία μας προωθεί τις συναλλαγές σας μέσω πιστωτικών καρτών, στο σύστημα της Εθνικής Τράπεζας. Η εταιρεία για τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, δεν αποθηκεύει – διατηρεί καμία απολύτως πληροφορία σχετικά με την πιστωτική σας κάρτα στους διακομιστές της. Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη – δόλια χρήση της πιστωτικής σας κάρτας, διέπεται από τους όρους συναλλαγής της τράπεζας Eurobank αντίστοιχα.
  4. Διαφημιστικά μηνύματα. Η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες της, εάν το επιθυμούν, να πληροφορηθούν για νέα προϊόντα – προσφορές – διακανονισμούς πληρωμής κτλ. Αυτό θα γίνετε με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική – ταχυδρομική τους διεύθυνση ή τηλεφωνικά. Η εταιρεία δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία της.
    Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.
  5. Τροποποίηση των όρων του παρόντος. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.
  6. Ισχύον Δίκαιο. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.harabenetatou.com  διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από το νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Όροι Εγγύησης και Επιστροφής Προϊόντων

Για την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από το κατάστημά μας ο πελάτης υποχρεούται πρώτα να λάβει γνώση των όρων της παρούσας εγγύησης και να δηλώσει ότι αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους της:
 
Σε περίπτωση παραγγελίας προϊόντος ή προϊόντων μέσω διαδικτύου ή με άλλο τρόπο επικοινωνίας εξ αποστάσεως (μέσω τηλεφώνου, ταχυδρομείου), ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία εντός 24 ωρών. Ο καταναλωτής δεν υποχρεούται να αιτιολογήσει την απόφασή του.
 
Μετά την πάροδο των 24 ωρών το προϊόν μπαίνει στη γραμμή παραγωγής και δεν είναι δυνατή η ακύρωση. Γι’ αυτό το λόγο δεν είναι δυνατή η επιστροφή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. Σας δίνουμε όμως τη δυνατότητα να μας στείλετε το ρούχο που παραγγείλατε να σας το διορθώσουμε με δική μας χρέωση.
 
Have no product in the cart!
0
Μετάβαση στο περιεχόμενο